Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakonom je zabranjeno konzumiranje alkohola!

Punoljetan/a sam
Trgovina
Nova berba Korlata 2017

Unatoč ekstremno sušnom vremenu od lipnja do kolovoza i najsunčanijoj berbi na Korlatu, uranjeno, ali optimalno vrijeme berbe omogućilo nam je kreiranje skladnih izbalansiranih vina s uobičajenim sadržajima alkohola od 14 do 14,5 vol% i lijepim kiselinama koje donose eleganciju, svježinu i dugovječnost u svakoj kapi. Na ovaj način smo u potpunosti eliminirali utjecaj ekstremnih klimatskih prilika koje su mogle loše utjecati na kvalitetu vina, a enološkim postupcima njege i školovanja te pomnim odabirom drvenih bačvi dodatno smo istakli aromatske potencijale svake sorte, eleganciju, kremoznost i harmoniju okusa.

Nakon što smo berbom 2016 pokrenuli Korlat klub program vjernosti ispisom kodova laserskom tehnikom na čepovima visokokvalitetnog prirodnog pluta, novom berbom 2017 uveli smo i oznaku godine berbe kako bi personalizirali ova po mnogočemu jedinstvena vina.

Na kraju, ovom berbom Korlat slavi svojih 10 godina na tržištu i potvrđuje položaj lidera u kategoriji vrhunskih crvenih vina što je obilježeno i ovim spotom koji veliča umjetnost stvaranja, strast i život.

 

Prijavi se na Newsletter

Prijavite se na newsletter i osvojite 2 boda
u Korlat programu vjernosti.