Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakonom je zabranjeno konzumiranje alkohola!

Punoljetan/a sam
Trgovina
Uvjeti korištenja

1. UVODNE ODREDBE

Korlat Program vjernosti (u nastavku “Program”) priređuje i organizira Badel 1862 d.d., Ulica grada Gospića 7, 10000 Zagreb, OIB: 3674512860 (u nastavku: “Organizator”).

Organizator izričito tvrdi da Google nije ni na koji način uključen u ove nagradne natječaje, njihovu financijsku potporu, njihova pravila niti njihovu organizaciju.

Ovaj Program namijenjen je osobama starijima od 18 godina te se njegov sadržaj ne smije dijeliti s maloljetnim osobama.

2. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja i korištenja Programa imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj starije od 18 godina (u nastavku “Korisnici”). Organizator zadržava pravo odbiti prijavu za koju smatra da je u suprotnosti s Uvjetima korištenja.

Za kreiranje profila u sklopu Programa, Korisnik mora imati jedinstvenu i valjanu e-mail adresu. Sudjelovanje je ograničeno na 1 (slovima: jedan) profil po osobi.

Registracija putem e-mail adrese

Osoba koja je vlasnik e-mail adrese navedene prilikom registracije, mora prilikom registracije za korisnički profil ustupiti informaciju o datumu rođenja te ispuniti osnovni profil kako bi se smatrao Korisnikom. Osnovni profil uključuje unos e-mail adrese i lozinku.

3. UVJETI KORIŠTENJA

Korisnik sakuplja bodove tako što upiše broj koda s čepa na za to predviđeno mjesto na www.korlat.hr u Korlat programu vjernosti. Korisnik ostvaruje pravo na jedan bod za svaki broj s čepa. Broj s jednog čepa se može upisati samo jednom. U sakupljanje bodova ubrajaju se samo usluge koje su navedene na Programu.

Korisnici će biti unaprijed obaviješteni u slučaju novosti, odnosno promjena po pitanju nagrađivanja ili novih funkcionalnosti u Programu.

4. BODOVI

Svaki numerirani Korlat čep Korisniku donosi 1 bod koji se dodaje na njegov korisnički profil. Prilikom prijave u Program Korisnik će dobiti 3 boda dobrodošlice na svojem korisničkom računu. Korisnik u svakom trenutku može pogledati status bodova na svojem korisničkom računu.

Tablica s popisom nagrada i brojem potrebnih Bodova za preuzimanje Nagrada

NAZIV LOYALTY BODOVI
Vinski frižider 60
Vinski dekanter 40
Vinski set 15
Vinski decanter mini 10
Dukserica Korlat 20
KORLAT ČAŠA HARMONY  6 KOM 10
Korlat Cabernet sauvignon + drvena kutija 10
Korlat Merlot+ drvena kutija 10
Korlat Syrah+ drvena kutija 10
Koralt Merlot Boutique + drvena kutija 20
SUPREME CUVEE + drvena kutija 25
KORLAT SYRAH MAGNUM+ drvena kutija 30
TRI BOCE KORLATA (C.sauvignon, Syrah, Merlot)+ drvena kutija 35
ŠEST BOCA KORLATA (C.sauvignon, Syrah, Merlot) + drvena kutija 60
Korlat travarica sa smiljem lux 15
Korlat Loza Barrique lux 15
Korlat Šipak divlja ruža lux 15
Korlat Medica s propolisom lux 15
Korlat Aronija lux 15

Bodovi se u Programu spremaju na korisnički profil pojedinog Korisnika te se mogu zamijeniti za Nagrade čiji se popis, kao i broj Bodova potrebnih za preuzimanje pojedine Nagrade, u svakom trenutku mogu vidjeti u samom Programu. 

5. KAKO SUDJELOVATI?

Prilikom prvog ulaska u Program potrebno je kreirati Korisnički račun (putem e-mail adrese). 

Korisnik u Programu sakuplja Bodove koje može zamijeniti za raspoložive Nagrade. 

Bodovi unutar Programa sakupljaju se na sljedeći način: 

Kupnjom Korlat vina – prilikom otvaranja vina na čepu se nalazi broj koji je potrebno upisati u Program preko Korisničkog računa na www.korlat.hr . 

Kada Korisnik sakupi dovoljan broj Bodova za željenu Nagradu, može je preuzeti zamjenom Bodova za Nagradu. Preuzimanjem Nagrade s njegovog profila će se oduzeti broj bodova predviđen za preuzetu Nagradu, nagrada će se prikazati pod ‘Povijest narudžbi’ u sklopu korisničkog profila te će na e-mail adresu Korisnika također biti poslana potvrda o preuzetoj Nagradi s detaljima i uvjetima preuzimanja. 

Bodovi mogu biti sakupljeni, zadržani ili potrošeni jedino na način naveden u ovim Uvjetima korištenja. Svaka druga upotreba, uključujući prodaju, razmjenu i prijenos Bodova ili bilo kakav pokušaj da se učini navedeno predstavlja ozbiljno kršenje ovih Uvjeta korištenja. 

Odluke Organizatora vezane uz dodjelu Bodova su konačne i obvezujuće. Ako se za prikupljene Bodove naknadno utvrdi da su nevažeći iz bilo kojeg razloga, ili su prikupljeni na bilo koji način mimo ovih Uvjeta korištenja, odgovarajući Bodovi bit će uklonjeni s profila Korisnika. 

6. PRIMANJE OBAVIJESTI I NOVOSTI

Organizator će na redovnoj bazi obavještavati Korisnika o novostima i događanjima vezanima za Program slanjem posebnog newslettera na e-mail adresu kojom je Korisnik registrirao svoj profil u Programu. 

Svi korisnički profili za koje se smatra da su u suprotnosti s Uvjetima korištenja bit će istraženi te Organizator zadržava pravo zamrzavanja upitnog profila prije ili tijekom istrage te sam profil može biti obrisan, ako se to utvrdi potrebnim zbog sigurnosti Aplikacije i integriteta promocije. Organizatorova odluka da zamrzne i/ili obriše bilo koji korisnički profil je konačna. Ako je Korisnikov profil obrisan, neće biti moguće koristiti Bodove vezane za taj profil te ga neće biti moguće ponovno otvoriti i stoga više neće moći sudjelovati u daljnjoj promociji. Organizator također zadržava pravo ograničiti vijek trajanja bodova u sklopu Programa. 

Kodove, lozinke ili druge osobne podatke svaki Korisnik treba držati tajnima. Organizator ne odgovara za ikakvu neovlaštenu uporabu bodova, kodova, lozinki ili drugih osobnih podataka. 

Sudjelovanjem u Programu Korisnik je suglasan da Organizator prikuplja, obrađuje i objavljuje njihove osobne podatke koje je Korisnik sam pružio u Programu (kao što su njihovo ime, adresa, e-mail adresa, slika i sl.) te se njima koristi u marketinške i promocijske svrhe vezano uz Programu, i to isključivo, vremenski i teritorijalno neograničeno, u svim medijima. 

Korisnik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u Programu. 

7. ADMINISTRIRANJE I ZATVARANJE RAČUNA

Za preuzimanje Nagrada potrebno je popuniti prošireni korisnički profil podacima poput imena i prezimena, adrese i kontakt broja kako bi Organizator mogao kontaktirati Korisnika u vezi preuzimanja Nagrada te kako bi se sa sigurnošću mogao utvrditi pravi primatelj Nagrade. 

Prijava u postojeći korisnički profil moguća je samo s e-mail adresomU slučaju zaboravljene lozinke za pristup korisničkom računu, potrebno je na početnom ekranu za prijavu kliknuti na ‘Zaboravili ste lozinku?’ i pratiti upute u Programu. 

Korisnički profil zbog potencijalne zlouporabe mogućnosti Programa Korisnik ne može obrisati. Moguće je jedino odjaviti se iz Programa pri čemu podaci korisničkog profila ostaju zabilježeni u bazi. 

Računi mogu biti zatvoreni ili izbrisani od strane Organizatora upućivanjem službenog zahtjeva putem e- mail adrese klub@korlat.hr  

Organizator jamči da će sve osobne podatke prikupljene u sklopu ovog Programa koristiti isključivo u svrhe navedene u ovim Uvjetima korištenja, za potrebe kontaktiranja, isporuke osvojenih Nagrada te slanja obavijesti putem Newslettera i poboljšanja korisničkog iskustva u Programu. 

8. NAGRADE

Bodovi se zamjenjuju za nagradu u Programu na korisničkom profilu odoabirom opcije preuzimanje (odabir) Nagrade. Korisnik će fizički preuzeti Nagradu je osobno na način i u roku navedenom u potvrdi koju će Korisnik zaprimiti na e-mail adresu nakon potvrde u Programu o preuzimanju (odabiru) nagrade. kojom je registriran korisnički profil u Programu. 

Sve Nagrade Korisnicima se dostavljaju dostavom na njihovu adresu prijavljenu u profilu. Nagrade će se isporučivati samo na adrese unutar Republike Hrvatske. 

Sve Nagrade moraju biti provjerene i sve reklamacije poslane u roku od 72 sata od trenutka njihova preuzimanja u Programu. Svaka neispravna Nagrada treba biti prijavljena od 9:00 do 17:00 sati, od ponedjeljka do petka, putem e-mail adrese klub@koralt.hr . 

Nagrade su one Nagrade koje su navedene unutar Programa i u ovim Uvjetima korištenjaU slučaju nepredvidivih okolnosti, Organizator zadržava pravo ponude alternativne Nagrade jednake ili veće vrijednosti. 

Unutar Programa Korisnik može preuzeti po jedan primjerak od svake trenutno aktivne Nagrade.  

9. OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI

Organizator ne preuzima odgovornost ili obvezu za: 

  • Bilo kakav neovlašteni pristup ili krađu Korisničkog profila  u bilo kojem trenutku trajanja Programa 
  • Kvar komunikacijskog sustava, bez obzira na uzrok, uključujući opremu, sustave, mreže, linije, satelite, poslužitelje, računala ili pružatelje usluga korištene u bilo kojem aspektu ove Aplikacije 
  • Nedostupnost interneta ili bilo koju kombinaciju koja iz toga slijedi, putem dial-upa, broadbanda, mobilnog interneta ili WAP veze 
  • Bilo kakvo oštećenje ili štetu na mobilnom uređaju korisnika ili bilo koje druge osobe koje mogu biti povezane ili proizlaze iz bilo kojeg pokušaja da sudjeluju u ovom Programu ili skidaju softver ili Nagradu kao dio Programa 
  • Bilo koji sadržaj softvera ili downloada, ako iz bilo kojeg razloga Program nije u mogućnosti raditi kao što je planirano, iz razloga koji mogu uključivati, bez ograničenja: oštećenja od strane mobitela, viruse, neovlaštene intervencije, prijevare, tehničke kvarove ili bilo koje druge uzroke koji mogu oštetiti ili utjecati na sigurnost administriranja, poštenje, integritet ili ispravno vođenje ove Aplikacije 
  • Svaku pretrpljenu štetu ili gubitak kao rezultat nepoštivanja uputa koje izdaje proizvođač Nagrada ili zbog nepažljivog rukovanja 
  • Bilo koju drugu stvar izvan razumne kontrole Organizatora 

10. ČUVANJE PODATAKA

Podatci se čuvaju 3 godine nakon zadnje aktivnosti Korisnika u Programu. 

11. OPĆI UVJETI

Organizator zadržava pravo prema vlastitom nahođenju otkazati, ugasiti, izmijeniti ili obustaviti Program u cijelosti ili dijelom, u bilo koje vrijeme, uključujući ukidanje svih nepotrošenih bodova. U tom slučaju, svi Korisnici će biti obavješteni o promjenama putem e- mail adrese na koju je korisnički profil registriran, najkasnije u roku od 30 dana prije nastupanja promjena, osim ako iz tehničkih razloga to nije moguće učiniti ranije. 

Organizator može otkriti podatke Korisnika u svrhu ispunjenja mogućnosti za preuzimanje Nagrada od strane Korisnika. 

Svako kršenje ovih Uvjeta korištenja rezultirat će gubitkom Nagrade. 

Organizator zadržava pravo izmijeniti ove Uvjete korištenja kada je to potrebno u svrhu pravilnog funkcioniranja Programa, o čemu će Korisnici biti obavješteni 30 dana unaprijed, osim u situacijama kada razmak između informacije o izmjenama i roka stupanja izmjena na snagu to onemogući. 

Korisnici su suglasni da su vezani ovim Uvjetima korištenja. Organizator zadržava pravo da, po vlastitom nahođenju, diskvalificira svakog Korisnika za kojega se utvrdi da provodi sumnjive radnje u korištenju Programa, ili djeluje na bilo koji način koji se od strane Organizatora smatra kršenjem Uvjeta korištenja, ili djeluje na bilo koji način koji se od strane Organizatora smatra štetnim. Pod sumnjivim ili štetnim radnjama smatraju se radnje otvaranja i korištenja više od jednog profila po osobi te kršenje ostalih uvjeta iz članka 2. 

Podaci koji Korisnici daju isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog Programa, daju se OrganizatoruU slučaju ako korisnici Programa objave kakav sadržaj smatrat će se da su ga objavili svojevoljno i dobrovoljno te Organizator ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. 

Obavješćujemo vas da kada podnosite vašu prijavu, da je podnošenje vaših osobnih podataka dobrovoljno. Također, smatra se ako su korisnici objavili bilo kakav sadržaj o Programu (uključujući fotografije, tekstualne poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom korisnici Programa daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju. Sudjelovanjem u ovom Programu Korisnici su suglasni da Organizator prikuplja, obrađuje i objavljuje njihove osobne podatke koje su korisnici sami pružili u ovom Programu (kao što su njihovo ime, adresa, e-mail adresa, i sl.) te se njima koristi u marketinške i promocijske svrhe vezano uz ovu Aplikaciju, i to isključivo, vremenski i teritorijalno neograničeno, u svim medijima. 

Korisnik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka. Ovi Uvjeti korištenja odnose se samo na promociju u sklopu Korlat Programa vjernosti te su podložni hrvatskim zakonima. 

Organizatorova je odluka konačna i obvezujuća u svim stvarima. 

Korisnik Programa prihvaća Korlat Pravila privatnosti.