Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakonom je zabranjeno konzumiranje alkohola!

Punoljetan/a sam
Trgovina
Uvjeti korištenja

1. UVODNE ODREDBE

BADEL 1862 d.d., Ulica grada Gospića 7, 10000 Zagreb, OIB: 3674512860 (u nastavku: “Organizator”) priređuje i organizira program vjernosti „KORLAT KLUB, koji se provodi kroz mrežnu aplikaciju, (u nastavku “Program”) u okviru kojeg će sudionici moći sakupljati bodove i iste zamijeniti za odgovarajuće nagrade pod uvjetima utvrđeniovim Uvjetima korištenja i pravilima sudjelovanja. 

Organizator izričito tvrdi da Google nije ni na koji način uključen u ove nagradne natječaje, njihovu financijsku potporu, njihova pravila niti njihovu organizaciju. 

Ovaj Program namijenjen je osobama starijima od 18 godina te se njegov sadržaj ne smije dijeliti s maloljetnim osobama. 

2. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja i korištenja Programa imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina (u nastavku “Korisnici”). Organizator zadržava pravo odbiti prijavu za koju smatra da je u suprotnosti s Uvjetima korištenja i pravilima sudjelovanja. 

Za kreiranje profila u sklopu Programa, Korisnik mora imati jedinstvenu i valjanu e-mail adresu. Sudjelovanje je ograničeno na 1 (slovima: jedan) profil po osobi. Registracija je moguća jedino putem e-mail adrese. 

Osoba koja je vlasnik e-mail adrese navedene prilikom registracije, mora prilikom registracije za korisnički profil ustupiti informaciju o datumu rođenja te ispuniti osnovni profil kako bi se smatrao Korisnikom. Osnovni profil uključuje unos e-mail adrese i lozinku. 

Datum početka Programa je 06.12.2020., a Program će trajati do donošenja odluke Organizatora o prestanku. Organizator će odluku o prestanku ili izmjenama uvjeta i pravila Programa donijeti najmanje 30 dana prije prestanka ili izmjena Uvjeta korištenja i pravila sudjelovanja. 

3. UVJETI KORIŠTENJA

Korisnik sakuplja bodove tako što u Programu upisuje broj koda s čepa Korlat vina berbe 2016. i 2017. na za to predviđeno mjesto na www.korlat.hr u Korlat klubu. Korisnik ostvaruje pravo na jedan bod za svaki broj s čepa Korlat vina berbe 2016. i 2017. Broj s jednog čepa se može upisati samo jednom. U sakupljanje bodova ubrajaju se samo usluge koje su navedene na Programu. 

Korisnici će biti unaprijed obaviješteni u slučaju novosti, odnosno promjena po pitanju nagrađivanja ili novih funkcionalnosti u Programu. 

4. KAKO SUDJELOVATI?

Prilikom prvog ulaska u Program potrebno je kreirati Korisnički račun (putem e-mail adrese). 

Korisnik u Programu sakuplja bodove koje može zamijeniti za raspoložive nagrade. 

Bodovi unutar Programa sakupljaju se na sljedeći način: 

Kupnjom Korlat vina berbe 2016. i 2017. – prilikom otvaranja vina na čepu se nalazi broj koji je potrebno upisati u Program preko Korisničkog računa na www.korlat.hr. 

Kada Korisnik sakupi dovoljan broj bodova za željenu nagradu, može je preuzeti zamjenom bodova za nagradu. Preuzimanjem nagrade s njegovog profila će se oduzeti broj bodova predviđen za preuzetu nagradu, nagrada će se prikazati pod „Povijest narudžbi“ u sklopu korisničkog profila te će na e-mail adresu Korisnika također biti poslana potvrda o preuzetoj nagradi s detaljima i uvjetima preuzimanja. 

Bodovi mogu biti sakupljeni, zadržani ili potrošeni jedino na način naveden u ovim Uvjetima korištenja i pravilima sudjelovanja. Svaka druga upotreba, uključujući prodaju, razmjenu i prijenos bodova ili bilo kakav pokušaj da se učini navedeno predstavlja ozbiljno kršenje ovih Uvjeta korištenja i pravila sudjelovanja. 

Odluke Organizatora vezane uz dodjelu bodova su obvezujuće. Ako se za prikupljene bodove naknadno utvrdi da su nevažeći iz bilo kojeg razloga, ili su prikupljeni na bilo koji način mimo ovih Uvjeta korištenja i pravila sudjelovanja, odgovarajući bodovi bit će uklonjeni s profila Korisnika.  

Ako iz bilo kakvih razloga nije moguće utvrditi broj na čepu ili ga sustav iz bilo kojeg razloga ne prihvaća, Korisnik može poslati fotografiju čepa s brojem te reklamaciju kao i sve dodatne upite poslati Organizatoru na e-mail adresu: klub@korlat.hr, nakon čega će Korisnik biti povratno kontaktiran od strane Organizatora. 

5. BODOVI I NAGRADE

Svaki numerirani Korlat čep vina berbe 2016. Korisniku donosi 1 bod koji se dodaje na njegov korisnički profil. Prilikom prijave u Program Korisnik će dobiti 3 boda dobrodošlice na svojem korisničkom računu. Korisnik u svakom trenutku može pogledati status bodova na svojem korisničkom računu. 

Korisnici mogu zamijeniti osvojene bodove za nagrade prema tablici s popisom nagrada i brojem potrebnih bodova za preuzimanje nagrada: 

NAZIV  LOYALTY BODOVI 
ŠEST BOCA KORLATA (C.sauvignon, Syrah, Merlot) + drvena kutija  55 
Vinski dekanter  50 
TRI BOCE KORLATA (C.sauvignon, Syrah, Merlot)+ drvena kutija  35 
KORLAT SYRAH MAGNUM+ drvena kutija  30 
SUPREME CUVEE + drvena kutija  25 
Vinski set  15 
Korlat Merlot Boutique + drvena kutija  15 
Korlat Cabernet sauvignon + drvena kutija  12 
Korlat Merlot+ drvena kutija  12 
Korlat Syrah+ drvena kutija  12 
ČAŠA HARMONY 6 KOM  12 

Bodovi se u Programu spremaju na korisnički profil pojedinog Korisnika te se mogu zamijeniti za Nagrade čiji se popis, kao i broj bodova potrebnih za preuzimanje pojedine Nagrade, u svakom trenutku mogu vidjeti u samom Programu. 

Bodovi se mogu iskoristiti samo za vrijeme trajanja Programa. 

Vrijednost boda traje 12 mjeseci od dana upisa. Nakon isteka navedenog roka bodovi stariji od 12 mjeseci se brišu. 

Bodovi ostvareni u okviru Programa, a koji se za vrijeme trajanja Programa nisu iskorišteni, završetkom Programa neće se moći zamijeni za nagrade. 

6. PRIMANJE OBAVIJESTI I NOVOSTI

Organizator će na redovito obavještavati Korisnika o novostima i događanjima vezanima za Program slanjem posebnog newslettera na e-mail adresu kojom je Korisnik registrirao svoj profil u Programu. 

7. ADMINISTRIRANJE I ZATVARANJE RAČUNA

Svi korisnički profili za koje se smatra da su u suprotnosti s Uvjetima korištenja i pravilima sudjelovanja bit će dodatno provjereni. Organizator zadržava pravo isključivanja i gašenja Korisničkog profila za koje se utvrdi da je otvoren u suprotnosti s ovim Uvjetima korištenja i pravilima sudjelovanja ili da ne ispunjava sve propisane uvjete. Ako je Korisnikov profil ugašen radi neispunjavanja uvjeta, Korisnik neće moći koristiti bodove vezane za Korisnički profil te neće moći sudjelovati u nagradnom nadmetanju. 

Ako je Korisnikov profil obrisan, Korisnik neće moći koristiti bodove vezane za taj Korisnički profil te Korisnički profil neće biti moguće ponovno otvoriti te isključeni Korisnik više neće moći sudjelovati u daljnjoj promociji.  

Kodove, lozinke ili druge osobne podatke svaki Korisnik treba držati tajnima. Organizator ne odgovara za bilo kakvu neovlaštenu uporabu bodova, kodova, lozinki ili drugih osobnih podataka.  

Sudjelovanjem u Programu i korištenjem aplikacije, Korisnik je suglasan da Organizator prikuplja, obrađuje i objavljuje osobne podatke Korisnika koje je Korisnik dobrovoljno dao u Programu (ime, prezime, adresa, e-mail adresa, slika i sl.) te se njima koristi u marketinške i promocijske svrhe vezano uz Program, i to isključivo, vremenski i teritorijalno neograničeno, u svim medijima. 

Korisnik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u Programu i korištenjem aplikacije. Svaki Korisnik u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka ima pravo na pristup, ispravak, brisanje i ograničavanje obrade osobnih podataka koje se na njega odnose, kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Prigovor na obradu osobnih podataka Korisnik može podnijeti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka. 

Za preuzimanje Nagrada potrebno je popuniti prošireni korisnički profil podacima poput imena i prezimena, adrese i kontakt broja kako bi Organizator mogao kontaktirati Korisnika u vezi preuzimanja Nagrada te kako bi se sa sigurnošću mogao utvrditi pravi primatelj Nagrade. 

Prijava u postojeći korisnički profil moguća je samo s e-mail adresom. U slučaju zaboravljene lozinke za pristup korisničkom računu, potrebno je na početnom ekranu za prijavu kliknuti na Zaboravili ste lozinku?“ i pratiti upute u Programu. 

Korisnički profil zbog potencijalne zlouporabe mogućnosti Programa Korisnik ne može obrisati. Moguće je jedino odjaviti se iz Programa pri čemu podaci korisničkog profila ostaju zabilježeni u bazi. 

Računi mogu biti zatvoreni ili izbrisani od strane Organizatora upućivanjem službenog zahtjeva putem e-mail adrese klub@korlat.hr. 

Organizator jamči da će sve osobne podatke prikupljene u sklopu ovog Programa koristiti isključivo u svrhe navedene u ovim Uvjetima korištenja i pravilima sudjelovanja, za potrebe kontaktiranja, isporuke osvojenih Nagrada te slanja obavijesti putem Newslettera i poboljšanja korisničkog iskustva u Programu. 

8. PREUZIMANJENAGRADA

Bodovi se zamjenjuju za nagradu u Programu na korisničkom profilu odabirom opcije preuzimanje (odabir) Nagrade. Nagrade se preuzimaju u sjedištu društva u Zagrebu, Ulica grada Gospića 7, od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 sati uz prethodnu najavu putem e-mail adrese klub@korlat.hr.

Korisnicima s adresom unutar Republike Hrvatske Nagrade se dostavljaju bez naknade dostavom na njihovu adresu prijavljenu u profilu.

Sve Nagrade moraju biti provjerene i sve reklamacije poslane u roku od 72 sata od trenutka njihova preuzimanja u Programu. Svaka neispravna Nagrada treba biti prijavljena od 9:00 do 17:00 sati, od ponedjeljka do petka, putem e-mail adrese klub@korlat.hr. 

Nagrade su one Nagrade koje su navedene unutar Programa te u ovim Uvjetima korištenja i pravilima sudjelovanja. U slučaju nepredvidivih okolnosti, Organizator zadržava pravo ponude alternativne nagrade jednake ili veće vrijednosti. 

Unutar Programa Korisnik može preuzeti po jedan primjerak od svake trenutno aktivne Nagrade.  

9. OGRANIČENJA ODGOVORNOSTI

Organizator ne preuzima odgovornost ili obvezu za: 

  • bilo kakav neovlašteni pristup Programu u bilo kojem trenutku trajanja nagradnog nadmetanja; 
  • kvar komunikacijskog sustava, bez obzira na uzrok, uključujući opremu, sustave, mreže, linije, satelite, poslužitelje, računala ili pružatelje usluga korištene u bilo kojem aspektu Programa; 
  • nedostupnost interneta ili bilo koju kombinaciju koja iz toga slijedi, putem dial-upa, broadbanda, mobilnog interneta ili WAP veze; 
  • bilo kakvo oštećenje ili štetu na uređaju korisnika ili bilo koje druge osobe koje mogu biti povezane ili proizlaze iz bilo kojeg pokušaja da koriste aplikaciju ili skidaju softver ili nagradu kao dio aplikacije; 
  • bilo kakve nedostatke ili problem s kvalitetom softvera ili downloada; 
  • bilo koji sadržaj softvera ili downloada, ako iz bilo kojeg razloga aplikacija nije u mogućnosti raditi kao što je planirano, iz razloga koji mogu uključivati, bez ograničenja: oštećenja od strane mobitela, viruse, neovlaštene intervencije, prijevare, tehničke kvarove ili bilo koje druge uzroke koji mogu oštetiti ili utjecati na sigurnost administriranja, poštenje, integritet ili ispravno vođenje Programa; 
  • bilo koju drugu stvar izvan razumne kontrole Organizatora. 

10. ZAŠTITA PRIVATNOSTI I OSOBNIH PODATAKA KORISNIKA

Osobne podatke Korisnika nagradnog nadmetanja obrađuje Organizator – Badel 1862 d.d., Ulica grada Gospića 7, Zagreb, OIB: 36749512860, u svojstvu voditelja obrade osobnih podataka. Organizator se obvezuje prilikom provedbe nagradnog nadmetanja s prikupljenim osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka i Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (EU) 2016/679, slijedom čega svim Korisnicima nagradnog nadmetanja u nastavku dostavlja informacije o obradi njihovih osobnih podataka. 

Osobne podatke Korisnika nagradnog nadmetanja Organizator obrađuju u sljedeće svrhe: 

  • za implementaciju i provedbu ovog nagradnog nadmetanja,
  • kako bi Korisnike obavijestio o ishodu nagradnog nadmetanja,
  • objavu na internetskim stranicama Organizatora.

Osobni podaci Korisnika nagradnog nadmetanja obrađuju se na temelju njihove dobrovoljne i nedvosmislene privole dane u skladu s ovim Uvjetima korištenja i pravilima sudjelovanja. 

Prikupljeni podaci Korisnika bit će dostupni Organizatoru, te pohranjeni na serveru Organizatora (voditelj obrade) te tehničkog izvođača (izvršitelja obrade) do završetka nagradnog nadmetanja, a čuvat će se, prema Pravilniku o zaštiti i čuvanju arhivskog i registraturnog gradiva, 5 godina na serveru Organizatora. Prikupljeni osobni podaci ne prenose se u treće zemlje. 

Svaki Korisnik u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka ima pravo na pristup, ispravak, brisanje i ograničavanje obrade osobnih podataka koje se na njega odnose, kao i pravo na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Prigovor na obradu osobnih podataka Korisnik može podnijeti i Agenciji za zaštitu osobnih podataka. 

Korisnici mogu svoja prava ostvariti obraćanjem službeniku za zaštitu osobnih podataka na email adresu: Osobni.Podaci@badel1862.hr. 

11. OPĆI UVJETI

Organizator zadržava pravo prema vlastitom nahođenju otkazati, ugasiti, izmijeniti ili obustaviti Program u cijelosti ili dijelom, u bilo koje vrijeme, uključujući ukidanje svih nepotrošenih bodova. U tom slučaju, svi Korisnici će biti obaviješteni o promjenama putem e- mail adrese na koju je korisnički profil registriran, najkasnije u roku od 30 dana prije nastupanja promjena. 

Organizator može otkriti podatke Korisnika u svrhu ispunjenja mogućnosti za preuzimanje nagrada od strane Korisnika. 

Kršenje Uvjeta korištenja i pravila sudjelovanja može rezultirati gubitkom osvojenih bodova i prava na nagradu. 

Organizator zadržava pravo izmijeniti ove Uvjete korištenja i pravila sudjelovanja kada je to potrebno u svrhu pravilnog funkcioniranja cjelokupnog Programa i aplikacije, o čemu će Korisnici biti obaviješteni 30 dana unaprijed, osim u situacijama kada razmak između informacije o izmjenama i roka stupanja izmjena na snagu to onemogući. 

Korisnici su suglasni da su vezani ovim Uvjetima korištenja i pravilima sudjelovanja. Organizator zadržava pravo da, po vlastitom nahođenju, diskvalificira svakog Korisnika za kojega se utvrdi da provodi sumnjive radnje u korištenju Programa i aplikacije, ili djeluje na bilo koji način koji se od strane Organizatora smatra kršenjem Uvjeta korištenja pravila sudjelovanja, ili djeluje na bilo koji način koji se od strane Organizatora smatra štetnim. Pod sumnjivim ili štetnim radnjama smatraju se radnje otvaranja i korištenja više od jednog profila po osobi te kršenje ostalih uvjeta korištenja. 

Korisnici sve potrebne daju podatke daju Organizatoru isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti Programa i aplikacije. U slučaju ako korisnici Programa objave bilo kakav sadržaj smatrat će se da su ga objavili svojevoljno i dobrovoljno te Organizator ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. 

Podnošenje prijava od strane Korisnika i davanje osobnih podataka je dobrovoljno. Također, smatra se ako su korisnici objavili bilo kakav sadržaj kroz Program (uključujući fotografije, tekstualne poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom korisnici Programa daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju. Sudjelovanjem u ovoj Programu Korisnici su suglasni da Organizator prikuplja, obrađuje i objavljuje njihove osobne podatke koje su korisnici sami pružili u Programu (kao što su njihovo ime, adresa, e-mail adresa, IBAN i sl.) te se njima koristi u marketinške i promocijske svrhe vezano uz Program, i to isključivo, vremenski i teritorijalno neograničeno, u svim medijima. 

Korisnik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka. 

Ovi Uvjeti korištenja i pravila sudjelovanja odnose se samo na promociju u sklopu Programa te su podložni hrvatskim zakonima. 

Korisnik Programa prihvaća Korlat Pravila privatnosti. 

Prijavi se na Newsletter

Prijavite se na newsletter i osvojite 2 boda
u Korlat programu vjernosti.