Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakonom je zabranjeno konzumiranje alkohola!

Punoljetan/a sam
Trgovina
Korlat
klub

Učlanite se u jedinstveni klub obožavatelja vrhunskog vina i uživajte u brojnim pogodnostima koje su rezervirane za odabrano društvo strastvenih.

Klub koji nagrađuje vašu strastvenost!

Svaki čep koji izvadite iz boce omiljenog Korlat 17 vina – nosi kod koji nakon registracije lako zamijenite za bod.

Kad skupite dovoljan broj bodova, njih mijenjate za dar po svom izboru. Srećom, učlanjenje u klub je toliko lako da se stignete registrirati prije nego vam otvoreno vino prodiše, a kao poklon dobrodošlice na vašem računu će vas dočekati tri boda!

ŽELIM POSTATI ČLAN

Već imate korisnički račun? PRIJAVITE SE

12 bodova

Set čaša za šest vinoljubaca

12 bodova

Cabernet Sauvignon

12 bodova

Merlot

12 bodova

Syrah

15 bodova

Merlot Boutique

15 bodova

Set za ugodne vinske večeri

25 bodova

Supreme

30 bodova

Magnum

35 bodova

Trinity

50 bodova

Decanter za pretakanje strasti Mystique

55 bodova

SuperSix

70 bodova

Frižider za strastvene *

Korlat klub je program vjernosti za strastvene kojim se nagrađuje svaka kupnja Korlat 16 i 17 vina. Nagradne bodove sakupljate po sistemu jedan čep = 1 bod. Sakupljene bodove možete zamijeniti za brojne darove i pogodnosti.

Kako se učlaniti u Klub?

Sudjelovanje u programu vjernosti Korlat Kluba potpuno je besplatno. Registrirajte se ovdje i postanite članom Korlat Kluba.

Bodovi dobrodošlice

Svakom novom članu Korlat Kluba darujemo tri boda dobrodošlice! Vaši bodovi dočekat će vas na računu odmah nakon registracije.

Strast vam donosi darove

Bodove zamijenite za darove koje ćemo besplatno isporučiti na vašu adresu. Za sva dodatna pitanja u vezi zamjene bodova i odabira darova – molimo kontaktirajte nas na klub@korlat.hr

Krenite u berbu bodova!

Za svaku kupljenu bocu Korlat 16 i Korlat 17 vina osvajate jedan bod. Bodovi se dobivaju nakon što unesete jedinstveni kod s čepa u vašem korisničkom profilu.

Nakon ispravnog unosa koda, bod se pojavljuje na vašem korisničkom računu i možete ga odmah zamijeniti za neki od darova.

Koliko sam bodova ubrao/la?

Stanje, pregled i evidencija sakupljenih bodova te ažuriranje osobnih podataka dostupni su na vašem korisničkom profilu.

Prijavi se na Newsletter

Prijavite se na newsletter i osvojite 2 boda
u Korlat programu vjernosti.

/ /