Jeste li punoljetni?

Osobama mlađim od 18 godina zakonom je zabranjeno konzumiranje alkohola!

Punoljetan/a sam
Trgovina
Novo vino u bisernoj niski Korlat vina – Korlat Rosė 2014

Korlat rose

U toj bisernoj niski enolozi Badela 1862 odnjegovali su novo vino, Korlat Rosė, vino koje savršeno nastavlja niz Korlat Merlot, Korlat Cabernet Sauvignon, Korlat Syrah.

KORLAT ROSĖ 2014
U iznimno teškoj vinogradarskoj godini 2014. zbog natprosječno visokih oborina kako u vegetaciji, tako i u vrijeme berbe, samo iznimno dobri vinogradarski položaji bili su u stanju očuvati i dati iznimnu kvalitetu grožđa. Upravo takva ekstremna godina, još jedna je potvrda visokog potencijala položaja Korlat, gdje je unatoč lošim uvjetima osigurana odlična kvaliteta grožđa, kao potencijal za proizvodnju vina iznimne kvalitete.

Vrhunski položaj i izniman angažman već dokazanih vrhunskih enologa Badela 1862, na čelu s direktorom Dubravkom Ćukom, koja posebno dolazi do izražaja u ekstremno teškim vinogradarskim godinama, svu raskoš svjetski priznatih sorti Cabernet Sauvignona i Syraha pretočili su u kapljicu Korlat Rosėa 2014.

Bazni nositelj Korlat Rosėa 2014, sa 75% udjela, je dokazani kralj crvenih vina Cabernet Sauvignon koji nam u aromatskom profilu daje bogatstvo svojih raznovrsnih aroma.

Korlat Rosė 2014 u okusu je puno, toplo, harmonično vino s nešto izraženijom kiselosti, koja mu daje svježinu. Eleganciji, raskoši, živosti i kompleksnosti doprinose i lijepo ukomponirane sortne karakteristike Syraha.

Obzirom na kompleksnost vina, u kojima je istovremeno sadržana elegancija i snaga preporuča se uz: specijalitete od jadranske bijele ribe, tartarski biftek, blu rare/medium rare/rere steak, školjke…

Prijavi se na Newsletter

Prijavite se na newsletter i osvojite 2 boda
u Korlat programu vjernosti.